Uvjeti i odredbe

Ova web stranica je namijenjena samo obrazovnim svrhama, a ne namjerava se smatrati pravnom ili bilo kojom drugom profesionalnom službom. Navedene informacije nisu zamjena za profesionalne savjete ili njegu. Ako vam je potrebna druga stručna služba, molimo Vas da zatražite odgovarajuću stručnu pomoć. Autori, suradnici, izdavači i njihovi zaposlenici nisu odgovorni za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz ili u vezi s primjenom bilo kakvih informacija sadržanih na ovoj web stranici. Niti jedan materijal zaštićen autorskim pravima ni na jednom od web stranica ili bilo kojeg materijala objavljen u tim knjigama, bilo u cijelosti ili djelomično, može biti objavljen ili postavljen na drugu web stranicu, a ne može biti objavljen u bilo kojoj grupi, na bilo koje oglasne ploče ili e-poštom na Internetu bez izričitog pismenog odobrenja naših agenata. Ova web stranica temelji se na osobnim iskustvima i istraživanjima, a odražava percepciju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Sve informacije prikazane na ovim stranicama rezultat su osobnog istraživanja i suradnje sa stručnim, akademskim i državnim kolegama na međunarodnoj razini. Osobnosti, događaji, radnje i razgovori prikazani u knjizi rekonstruirani su iz autorske memorije, različitih pravnih zapisa, pisama, osobnih radova i računa za tisak. Neki su nazivi i događaji izmijenjeni kako bi zaštitili privatnost pojedinaca. Događaji koji uključuju likove dogodili su se kako je opisano; samo su manje pojedinosti promijenjene.

POVRAT

Zahtjevi za vraćanje ili otkazivanje šalju se e-mailom: info@beautyandwomen.com , U zahtjevu kupac navodi razlog tužbe. Zadržavamo pravo da ne prihvatimo zahtjev kupca ako se utvrdi da je razlog za njegovu pritužbu nerazuman. Vraćeni proizvod mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili (kao novu), bez da je nepovezana ili pak krši, neposredno prije prodaje, kao punu originalnu ambalažu. Da biste prihvatili povrat, morate navesti broj narudžbe osobe koja je izvorno kupila proizvod i čiji se podaci prikazuju u kodu narudžbe.

Kupac ima pravo vratiti kupljeni proizvod i zatražiti da ga zamijeni drugim proizvodom ili povratom, u dva slučaja:

1. U slučajevima dokazane pogreške naše tvrtke (primili pogrešan proizvod ili proizvod s nedostatkom kvalitete), kupac je dužan vratiti proizvod u roku od deset (10) dana od dana primitka, bez troškova prijevoza.

2. Ako odluka kupca o povratu proizvoda nije rezultat bilo kojeg od gore navedenih objektivnih razloga, tvrtka zadržava pravo da ne poštuje tu tvrdnju. Ako se pritužba potvrdi, korisnik može vratiti proizvod u roku od deset (10) dana od datuma primitka. U tom slučaju sve troškove prijevoza kao i razlike u cijeni proizvoda snosi kupac.

U svim slučajevima, proizvodi bi trebali biti u stanju koje kupac primi, potpuni, bez ikakve štete i u izvornoj ambalaži. Ako se ne vratite u roku od deset (10) dana, tada naš dućan nije dužan prihvatiti nikakav povrat novca. Pridržavajući se Uvjeta i uvjeta i prihvaćanje povrata proizvoda, kupac ima pravo primiti bilo koji drugi proizvod jednake vrijednosti ili povrat novca. Povrat klijenta bit će dovršen u roku od devedeset (90) dana od datuma kada dobijemo proizvod. U slučaju ponovljenih povrata ili povrata u slučaju da naša tvrtka prema vlastitom nahođenju smatra da kupac zloupotrebljava pravo vraćanja ili djeluje u lošoj vjeri ima pravo odbiti povrat proizvoda, čak i ako su ti uvjeti ispunjeni i ispunjeni , Ovi uvjeti ne utječu na sva prava potrošača predviđena zakonom.