Vaša koža igra važnu ulogu za vaše tijelo. To je najveći organ koji posjedujete i radi danju i noću kako bi zadržao mikroba i vlagu. Dok vaša koža čini nevjerojatan posao da se popravlja od svakodnevnih napada, uspijeva s malo podrške od vas. A malo truda može ići daleko.

Evo kako zaštititi i brinuti se za vašu kožu

Vlaži svakodnevno

Bilo da tuširate ujutro ili noću, budite sigurni da ćete primjeniti hidratantnu kremu čim izađete iz tog tuširanja, to će vam pomoći pri zaključavanju vlage i zadržati vašu kožu mekom, glatkom i hidratiziranom. Ovo pravilo posebno je važno tijekom hladnih mjeseci.

Jabučni ocat

Kako radi? Ocat napada kožu bradavice, uzrokujući da proliti. Ono što radite je da potopite mali komad pamučne lopte u jabučnom ocutu, pritisnite ga protiv bradavice i učvrstite uz pomoć trake. Ponovite dnevno dok se oznaka kože ne pusti.

Ulje čajevca

Kako radi? Prirodni antiseptik s ljekovitim svojstvima kože, osušite područje. Nanesite ulje čajevca na oznaku kože dva puta dnevno sve dok niste uspješni. Budite oprezni kako biste izbjegli okolinu jer biste mogli iritirati kožu. Razrjeđivanje može biti potrebno za osjetljivu kožu.

O našem proizvodu


Sanyida mast

Bez ikakvog uklanjanja bradavica i skin tagova kože

Sigurno za djecu i odrasle osobe s osjetljivom kožom

Ostavlja ugodan meki osjećaj, bez zamrzavanja ili gorenja

Siguran za upotrebu na bilo kojem dijelu tijela

Cijena: 14,99 €

Red danas